Nike’s Camp Victory by Skylab Architecture

Portland-based Skylab Architecture adds a touch of artistic and athletic brilliance to the University of Oregon’s Hayward Field as part of a brand heritage project for Nike dubbed “Camp Victory.” Utilizing various elements synonymous with rigorous training surfaces – including a modified three-lane running track that directs pedestrian circulation – other key artistic contributions include three, polygonal steel tube frames that jettison from the surrounding marketing materials. Perhaps one of the hallmark features of the the 17-day build is the speed tunnel’s LED wall display which shows the exact speed athletes can reach during a race in real time – allowing visitors to experience first-hand the velocity of an Olympic runner.

Via

468 ad

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>